Hvem er virkelig Gud?

Kong Akab og dronning Jezabel har vendt Gud ryggen. De vil hellere tilbede statuen Ba'al end den levende Gud Herren. Gud sender profeten Elias til kongen for at fortælle, at der vil komme tørke i landet indtil Akab igen tilbeder Gud.

Akab og Jezabel griner hånligt - men tørken kommer og bliver værre og værre. Akab ønsker kun at gøre det af med Elias, som imidlertid har gemt sig, som Gud har sagt, at han skulle.

Da Elias og Akab endelig mødes igen bliver der kamp på bjerget Karmel mellem Ba'al-profeterne og Guds profet. Spørgsmålet er: Hvem er virkelig Gud?

Vær med og find ud af det!

Det er for børn i 2. - 8. klasse og første øvegang er torsdag den 16. januar 2020 kl. 16.30-17.45.

Men så kom corona i marts og aflyste prøverne.

De begynder igen 3. september - og du kan stadig nå at være med!

Vi øver alle torsdage september og har generalprøve 1. oktober.

Premieren er fredag den 2. oktober kl. 19 og der forestilling igen lørdag den 3. oktober kl. 16.

Kirkens organist Solveig Bach Tofft er ansvarlig for musikken og kirkens sognemedhjælper Tina Bak instruerer og styrer det praktiske. Musicalen er skrevet af Erik Kristensen.

Det koster 250,- at være med.

Tilmelding sker til Solveig: solveig@emdrupkirke.dk eller tina@emdrupkirke.dk. Skriv hurtigst muligt.