På denne side kan du tilmelde dig kommende arrangementer.

Julegudstjenester d. 24. og 25. december 2020

Vi plejer at have en fyldt kirke i julen - og det glæder vi os over hvert eneste år. I år er vi som resten af samfundet ramt af den aktuelle corona-situation og vi må derfor holde en passende afstand mellem hinanden. Det betyder, at vi skal sidde spredt i kirken. Det betyder et loft over, hvor mange vi kan være til stede i kirken af gangen. Vi indfører derfor pladsbestilling til gudstjenesterne juleaften d. 24. december. Det gør vi for at kunne styre antallet af deltagere til gudstjenesten - så vi er åbne overfor dem, som gerne vil komme, men samtidig lever op til myndighedernes regler og anbefalinger. Alt sammen for at beskytte os alle, som færdes i kirken.

Du tilmelder det antal pladser, som du/I skal bruge. I skal ankomme mellem 30 og 10 minutter før gudstjenesten begynder. Hvis I ikke er ankommet senest 10 minutter før gudstjenesten begynder, så giver vi pladserne til dem, som måtte møde op uden at være tilmeldt.

Der oprettes ikke venteliste. Hvis der bliver pladser ledige, vil de løbende blive lagt ud på hjemmesiden.

Sådan tilmelder du dig til julegudstjenesten:

- Alle der tilmeldes skal tilhøre samme husstand/"boble" og vil så vidt muligt blive placeret sammen i kirken.

- Hvis du tilmelder deltagere fra flere forskellige husstande/"bobler", skal du udfylde én formular pr. husstand/"boble"

- Hvis du efterfølgende ønsker at ændre i antallet af tilmeldte eller helt at afbestille pladserne, så send en mail til kirkekontoret på emdrup.sogn@km.dk, så vi kan frigive pladserne til andre.

Dørene til gudstjenesten åbner 30 minutter før gudstjenestens begyndelse. Hvis du/I ikke har meldt jeres ankomst senest 10 minutter før gudstjenesten begynder, forbeholder vi os ret til at give pladserne til nogle andre. Man skal sidde på den plads, som personalet anviser. Pladserne fordeles således at så mange som muligt kan deltage i gudstjenesterne, men vi kan ikke garantere, at du/I får en plads med fuldt udsyn.

Klik på en dato og tid, for at åbne formularen:

Tilmelding til julegudstjeneste d. 24. december 2020 kl. 13:00

Tilmelding til julegudstjeneste d. 24. december 2020 kl. 15:00